My name is George and I'm a werewolf.


Okej, jag åker upp till Norrland imorn. Kommer aldrig mer tillbaka. Mm, ah, visst. Nej, jag kommer tillbaka, men jag missar massa saker när jag är borta. Jävla skit. Och jag blöder som en stucken gris och det kändes som att jag skulle svimma imorse. Älskar min mens något så obeskrivligt mycket. Nu ska jag packa och kolla på Being Human och jag tycker om dreadsfågeltjejen som jag ritade innan. Ibland är jag lite bra på att rita. Bara lite. Avancerade saker klarar jag inte av.

Et ben y en a encore,
tjarå, ttyn.

Familjen - När planeterna stannatDär kan man ju också hänga julkulorna, om man vill. Det vill jag. Och jag har uppsatt hår och ser ut som en pojke just nu och ville inte visa det, hur roligt det än kan vara ibland. Jag har väldigt lätt för att se ut som det manliga könet, tycker jag. "Mamma, jag är en hermafrodit." "Nej nej, du har bara ett sånt utseende." Jaha, kul. Ett sånt där utseende. Jävla butchflata. Jag alltså, inte min mamma.

All you want for christmas is us

Äh, vanlig Lucia du vet. God jul!

Mitt hjärta pumpa-pumpas


Jag satte på hög musik, la mig på golvet och stirrade upp i taket och tjugo minuter kändes som en timme. Nu är jag död i huvudet. Det känns som på bilden. Kolla länge och du kommer bli galen.

Cimon, lägg av nu va


Istället för att plugga så satt jag i över en timme (okej, jag sitter fortfarande) och kollade på Cimon live i hans soffa när han gjorde absolut ingenting och svarade på meningslösa frågor lite då och då. Även jag ställde ju meningslösa frågor, och ja, det var ju kul när han svarade på dem såklart, hehe. Lite för kul kanske, för att jag inte kunde sluta kolla... Men i alla fall, jag blev glad när han klickade på länken som jag länkade efter att ha skrivit "du skulle skaffat den här tatueringen". Bilden på världens snyggaste tatuering:

Han klickade, kollade och sa "Neeeej, vilken man. Äh det var synd. Den här måste jag spara." (synd som i att han inte kan skaffa den, hehe). Tack för mig, det gjorde min kväll.

Det bästa är att pojken måste lägga sig halv åtta


The Snowman från '82 är så sinnesjukt fin. Ta dig tid att kolla på den. Ja, den är lång, men den är så jävla mysig. Dessvärre så finns det flera "intron" till den och jag såg aldrig den här med David Bowie när jag var liten. Och ja, videon är från någon jäkla japansk youtube-grej som heter youku, för det gillar jag. Och David är skitsnygg.

It's not about who you are, it's about what you wear.


Okej, bra bilder här som ni ser. Bra kläder. Ja, jävlar.

På första bilden har vi gårdagens OUTFIT minus byxor och kofta och allt annat krimskrams. Helt underbara långkalsonger som har rejäl plats för snoppen om så behövs. Det står "dragons" på stjärten också. Blir inte mycket bättre. Sen är det random knästrumpor som ser rätt tantiga ut och en förträfflig Smk-tisha som är storlek L för att det är en barntröja som kostade 30 spänn, hihi.

Andra bilden är denna ljuvliga kvälls klädnad och även där minus byxor. Och tjocktröja. MEN! Långkalsongerna är ju the juicy stuff, det vet vi alla. Och det bästa, som fick mig att vilja fälla en tår, är ju att tröjan och långkalsongerna har EXAKT samma färg. Otroligt. Som en pepparkaka eller en bajskorv om man nu befinner sig i den åldern då sånt är roande (hehe).

SISTA BILDEN är ju nog den bästa. Nästan. Det här är min oslagbara sov-outfit. Helt genialisk. Tyvärr inga långkalsonger, det är bara vanliga tights från när jag var emo. Tröjan hade jag också när jag var emo. MEN NU! Nu har de kommit tillbaka från döden och blivit ett så fint par och åh, jag vill ju nästan bara gå klädd sådär i skolan. Fast nä.