alla som inte campar är våldtäktsmän (obs rolig)


Hittade en "fräck" kamera-app på min telefon som kändes lite wannabe Iphone och det tyckte jag var roligt så jag tog massa bilder med sådan där ascool polaroid-ram som alla balla Iphone-indies gillar. Jag gillar det också. Fast jag la dock märke till att ramarna blir i olika färg beroende på motivet/ljuset/färgerna och det är ju faktiskt LITE fånigt men det orkar jag fan inte reda ut nu (för det går att reda ut? ja, ska ta ett allvarligt snack med min telefon när jag kommer hem). Temat på bilderna är för övrigt "HEJ JAG ÅKER TILL PEACE & LOVE IMORGON MED FINA TJEJER OCH DET KOMMER ÄGA", bara så att det inte är oklart.

Ointressant fakta:
- Den enda festivalen jag varit på tidigare är Way Out West, så jag har aldrig varit på en "riktig" festival.
- Det står Borlänge Sweden på min 30 år gamla ryggsäck, hihi! (Peace & Love är i Borlänge...)
- Min sovsäck och campingstol kostade 65:- styck, jag <3 Jysk.
- Jag åker imorn 10:42 och kommer hem på söndag 19:25 och jobbar måndagen därpå 08:00.
- Min mamma gav mig miniförpackningar av bl.a. diskmedel och tvättmedel från Tyskland som jag har i min necessär, mest för att det känns roligt.
- Jag ser fram emot att vara ganska äcklig och trängas i ett tält och vakna svettig i en sovsäck som klibbar.
- Jag tror jag borde lägga mig snart eftersom att jag är inställd på att gå upp sju imorgon. Ja, snart så, snart lägger jag mig.

OCH JA DET ENDA SOM SUGER MED DET HÄR ÄR ATT MEDAN JAG ÄR BORTA SÅ HINNER MINA JÄVLA BABES FREJA OCH ELVIRA FYLLA ÅR OCH FREJA FYLLER JÄVLA ARTON ÅR OCH SEN NÄR JAG KOMMER HEM SÅ ÅKER DE TILL LONDON OCH VI KOMMER ALLTSÅ INTE TRÄFFAS PÅ TVÅ VECKOR OCH DET ÄR JU KUL NOT men jag älskar er och ringer er när ni fyller år för ni är bäst, hej.

HERE I COME DALARNA, B3 7H3R3 0R B3 SQU4R3!


BEACH 2010 VS. BEACH 20111. Har typ samma frisyr på båda bilderna och det är nästan exakt ett år mellan dem, fett!
2. Första baddräkten är från H&M, den andra från Cubus - coolt ska det vara.
3. Ska bada med min klass imorn och på torsdag slutar jag AAAH!!!
4. Sitter och lyssnar på min pojkbandslista och just nu är det Boyzone som spelas och jag känner mig lite bögig (jävla Ronan Keating, va).
5. Nu bytte jag till Westlife istället och det känns genast mycket bättre.
6. Jag badade i ett tjärn igår och gick hem utan underkläder på mig och tyckte det var väldigt roligt.
7. Jag taggar att så snart som möjligt kolla på Never say never med Freja så att vi kan kära ner oss i Justin Bieber ännu mer.
8. Elvira är bäst och har tagit studenten nu och nämnde jag att hon är bäst?
9. Jag förlorade min raka-benen-oskuld i fredags JA DET ÄR SANT och vet inte om jag kommer ångra det senare. Men äsch. Värt att testa.
10. Ska nog lägga mig och kolla på Festival nu och hata Hultsfred lite för att de faktiskt har bokat en del bra jävlar (White Lies, Crystal Castles, The Prodigy, Hurts, Peter Bjorn & John, Erasure, Morissey, The Drums, Maskinen osv.) och Ellen kommer hetsa och försöka få mig att vilja åka. Själva fan alltså.