Onýttur Heili Settur A Brjóst


Ibland älskar jag min klädsmak och min stil och allt. Ibland tycker jag att jag är så jävla bra. Åh, det är så skönt, att bara ta på sig vad man vill och känna sig bekväm. Min idealstil är en blandning av alla stilar. Precis alla (förutom de fula, hehe). Att kunna byta hur man vill och bara vara. En dag något, en annan dag något helt annat. Fyttiracka, vad bra, ja. Och fan vad jag bara vill shoppa asmycket just nu. Ja, tack, bra. Fast jag vill bara köpa massa vår/sommarkläder och det är ju inte precis aktuellt at the moment. Jag vill ha låga bruna Converse. Kan någon meddela mig var jag kan hitta ett par såna? Gracias.

Och för att fortsätta på detta kläd-spår så vill jag bara säga att jag älskar mig själv för att jag har beställt dessa byxor, och att jag skulle älska mig själv ännu mer om jag beställde dessa solglasögon. Jag ser hellre konstig ut i konstiga solglasögon, än i vanliga solglasögon. Men man kan ju inte medge annat än att de är fantastiska.


Och sen, på tal om ingenting, så har jag kollat klart på Skins säsong 5. Fuckmata att det ska vara så få avsnitt. Aja. Det finns ju tusen andra saker jag kan kolla på. Eller så kan jag läsa mer och vara bra. Jag måste börja cykla nu också... Eller, måste och måste, jag vill. Så det ska jag kirra.

Ett råd till er alla som avslut: Var inte vän med mig, för jag ger mina vänner virus. Ciao!

Just nu vill jag...

... bo, leva och dö här.


... få de här sakerna som jag har beställt.


... spola fram tiden till det här.


... skaffa en tatuering.