I'm still in love with you, Claes Göran


Gick på megaloppisen i Majorna, fyndade så jävla hårt. Overallen. Inga ord kan beskriva hur glad jag är över den. T-shirten kunde jag verkligen inte motstå, och Di Leva-LPn blev jag också jävligt glad över att jag fann. Klänningsgrejen var fin på riktigt. Allt tillsammans blev inte ens hundra spänn. Jag är glad.

Allting värker, så otagbart.

Satt och pluggade förut och insåg hur dålig jag har varit i skolan den här terminen. Jag har varit så jävla dålig på att plugga. Jag har varit omotiverad, men ändå så har jag mått dåligt efteråt och allt har ju bara varit mitt eget fel. Jag blir så jävla trött på mig själv. Det går upp och ner i mitt huvud, en jävla tonårsröra som inte går att förstå sig på. Vad vill jag? Vad håller jag på med? Åh, jag blir verkligen så trött. Började nästan gråta förut (antagligen ett tecken på att jag kommer få mens snart). Förstår inte. Igår var jag hur glad som helst och lät inga bekymmer tynga ner mig. Nu rasar allt ner på samma gång. Här, Elsa. Här har du det. Varsågod.

Ja, tack, jag var tvungen att skriva av mig. Tyck inte synd om mig. Alla har såna här stunder. Jag skulle kunna klara mig utan de flesta av dem. Egentligen ville jag först bara skriva det här till en person, men jag känner mig bara jobbig när jag gör det, som att jag söker bekräftelse. Och dessutom tror de flesta att jag överdriver när jag pratar om hur dålig jag är ibland. Det gör jag inte.

Men nu ska jag försöka komma över det. Finns inte så mycket jag kan göra nu. Snart sommarlov. Tack och LOV för det. Jag längtar så jävla mycket, för fan vilken bra sommar det ska bli.

Ja, låt mig avsluta med en emo-gif med fina Brian, så att jag kan tänka på något annat sen.

Ola :(


Vad vill Expressen och alla medier? Vad vill polisen? Vad vill SVT? Har de inga känslor? Förstår de inte att de agerar inhumant? Äckliga svin.Ola, du är bäst och förtjänar inte det här. Världen suger.


Olas enda offentliga kommentar
Jag tror på dig.


Min dagbok, den blev stulen. De skrattar åt mig nu.

Och hur du ser på mig
Stämmer ganska bra
Med hur jag ser på mig

Kära blogg, idag kom jag hem kvart över elsa för att... ursäkta, kvart över elsa? Vad tusan skriver jag nu? Förlåt mig, den är inte kvart över elsa, utan kvart över elva. Men är jag go? Den är ju inte kvart över elva nu, den var kvart över elva. Så, bra, duktigt. Jag är trött.

Jag kom hur som helst hem kvart över elva för att jag bara hade en lektion idag. Jag har inte gjort något vettigt alls förutom att jag dammsög mitt rum lite sådär halvnoga precis när jag kom hem. Råkade dammsuga upp min strumpa och fattade verkligen ingenting. Lyckades i alla fall få ut den och låtsades som ingenting.

HUR SOM HELST så fick jag ett samtal igår och blev meddelad om att jag fått feriejobb som jag skickade in ansökningar om och det känns JÄVLIGT skönt att tjäna lite pengar i sommar i alla fall. 75kr/h i tre veckor på Folktandvården, HALLELUJAH!


Apa? Det här var när det var varmt för någon vecka sen. Idag var det inte varmt. Det snöade igår.
(fyttikattarackafucka vilket tråkigt inlägg, tja)