Den fulaste flickan i världen1. Jag har aldrig tyckt om mina tänder. Ler inte med öppen mun på skolfoton (ser bara asdum ut istället) och försökte att inte göra det på vanliga bilder innan, men har slutat bry mig om det nu. Shit the same liksom, man får nöja sig med det man har. JAG HAR JU I ALLA FALL TÄNDER!?!?!?!?!

2. Jag har aldrig rakat benen. Hippie?! Feminist!? Lesbisk?! Inte direkt. Eller kanske lite hippie. Men jag är mest lat. Jag orkar bara inte. Orkar inte bry mig. Jag har för fan blont hår, så, vad fan? Det har liksom känts onödigt och jag känner mig inte precis obekväm med hår på benen. Kommer dock säkert börja raka benen så småningon och upptäcka hur lena benen kan bli. Cursed be the day!

3. Jag är självdestruktiv, jag är masochist, min kropp hatar mig, saker runt omkring mig hatar min kropp?! Jag förstår verkligen inte, så jag vet inte vad jag ska säga.

666. Jag ser ut som jag gör och det är okej. Och sådär. OCH HALLÅ!!! Jag fick mens idag, i skolan, och först blev jag lite ledsen och min mensvärk var asjobbig men jag tog en ibumetin och så mådde jag bra och var glad resten av dagen och det var så jäkla gött. Ellen hade mer pms än mig <3

 


Infinitely small, my moth heart.

Vissa dagar orkar jag inte vara mig själv. Jag orkar inte med mig själv. Idag är en sådan dag. Jag orkar inte att jag har gett mig själv en blåtira. Jag orkar inte att jag kollar min telefon hela tiden. Jag orkar inte att jag bryr mig så mycket. Jag orkar inte att jag inte orkar och att min pappa frågar mig hur jag mår. Jag orkar inte att jag är såhär. Det går över. Imorgon mår jag bra. Ja.

När jag var liten ville jag bli astronaut.


Neighbours, everybody needs good neighbours...

Ja, jag kollade på Neighbours när jag var i Australien (<3) för två år sen och det var en väldigt givande serie. Men i alla fall, jag har en så himla gullig och rolig granntant. Jag tror hon och hennes man kommer från Serbien eller nåt (något land i forna Jugoslavien). Hon brukar hur som helst knacka på här hos min pappa då och då och ge oss massor med bröd så att vi knappt har plats i frysen för något annat. Anledningen till detta brödöverflöd måste ju vara att hon är BFF med en bagare, för vi är inte de enda grannarna hon kommer med bröd till. Ibland får vi även bullar och kakor och hon är alltid jättegullig när jag träffar henne i trappen eller utanför huset. Och nyligen, när jag dessvärre inte var hemma, kom hon förbi med två blusar och ett bälte som hon gav till min pappa och sa att jag kanske kunde ha. Hon är tydligen kompis med någon som jobbar på JC också eller nåt?! Någon som säljer kläder hur som helst, och så hade hon fått de här prylarna, God knows why. "Du kan ju ha dem när du klär ut dig, eller nåt." sa min pappa till mig. Fast, alltså, de var ju inte så fula. Det var dock nästan så att de inte passade, för tydligen är medium det nya small. OCH SNÄLLA, kan jag SLUTA skriva "eller nåt"?! Nej, verkligen inte.(det här med kategorier funkar för övrigt inte så bra, jag är alldeles för random för att kunna placera mina inlägg i kategorier, om jag inte gör nya kategorier varje gång, anteckna detta)

Och mina kära vänner som följer min blogg (max 10 pers), ni får inte tjata på mig att uppdatera, för då mår jag bara dåligt för att min fantasi inte räcker till och så blir det såhär. Och dessutom kan det vara lite roligare med bloggar som inte uppdaterar hela tiden, för då har man något att längta efter. Fast varför ni längtar efter det här förstår jag inte riktigt. Men varsågod Klara, Ada, Elvira och Marcus, här har ni er "uppdatering"! Och varsågod ni andra, jag tycker om er.

Webcamhoran under 2010


Hej jag sitter här i min kusins rum och har på mig min pappas gamla skjorta från Gekås tror jag och hunden ligger under bordet för han gillar inte fyrverkerier och mina nyårslöften är att jag ska gråta mindre (inte för att jag kan styra det) och bygga upp mitt självförtroende och vara bra och övertala mina föräldrar att rullskridskor är precis vad jag behöver i år. Heil 2011.