Det blir aldrig så bra som det var förr


1990 nånting, det var back in the days


Dessa tecknade godbitar förgyllde barndomen. Klicka på bilderna för att bli sentimentala och nostalgiska.


Veckans babe: Freja aka FreloHär har ni Veckans babe, mina kära vänner! Denna snygga babe heter Freja och har varit min vän i cirkus tre år nu. Hon är min wingman, min bro, min sistah from anotha mistah, min bästa vän. Vi bor mindre än fem minuter från varandra (när jag är hos min mamma) och cha-ching, det är ganska nice.

"Jag kommer inte ihåg om jag var nervös eller inte för att träffa henne själv för första gången, men jag tror inte det. Det kändes inte konstigt eftersom vi träffades i skolan så ofta och jag visste att hon var en social person. Vi hade jättekul på stranden och pratade på som vilka kompisar som helst. Det tog ett tag för oss att träffas igen, men när terminen började igen märkte vi nog båda av att vi ville träffas mer och började med ens umgås i skolan." - Freja (Ur "Boken om mig själv" som jag skrev i nian, där Freja fick skriva om mig/vår vänskap)

Freja tycker om dåliga romantiska filmer (men även filmer som är bra på riktigt), sin katt Luna (Kat de Luna), att ha snygga naglar, Nya Zeeland, Glee-musik, snygga killar, mig, stora ringar, Gilmore Girls, att vara snygg, mat, dans, att inte ha något liv och kolla på serier istället (precis som jag), skjortgrejer, att HA KUL osv.


"We sure are cute for two ugly people."