Veckans babe: Freja aka FreloHär har ni Veckans babe, mina kära vänner! Denna snygga babe heter Freja och har varit min vän i cirkus tre år nu. Hon är min wingman, min bro, min sistah from anotha mistah, min bästa vän. Vi bor mindre än fem minuter från varandra (när jag är hos min mamma) och cha-ching, det är ganska nice.

"Jag kommer inte ihåg om jag var nervös eller inte för att träffa henne själv för första gången, men jag tror inte det. Det kändes inte konstigt eftersom vi träffades i skolan så ofta och jag visste att hon var en social person. Vi hade jättekul på stranden och pratade på som vilka kompisar som helst. Det tog ett tag för oss att träffas igen, men när terminen började igen märkte vi nog båda av att vi ville träffas mer och började med ens umgås i skolan." - Freja (Ur "Boken om mig själv" som jag skrev i nian, där Freja fick skriva om mig/vår vänskap)

Freja tycker om dåliga romantiska filmer (men även filmer som är bra på riktigt), sin katt Luna (Kat de Luna), att ha snygga naglar, Nya Zeeland, Glee-musik, snygga killar, mig, stora ringar, Gilmore Girls, att vara snygg, mat, dans, att inte ha något liv och kolla på serier istället (precis som jag), skjortgrejer, att HA KUL osv.


"We sure are cute for two ugly people."

Fettfläckar
Elvira

<3

2011-04-03 @ 20:08:27 | http://gleq.blogg.se/
freja

du känner mig för väl <3

2011-04-03 @ 20:20:04
En modells liv

Vill du vara med i veckans blogg och få flera hundra besökare? Tävla för att vara med, klicka i länken!http://modellinglove.se/2011/april/tavling.html#comment

2011-04-04 @ 19:54:01 | http://modellinglove.se
Ada

BALL FLICKA SÄKERT!!!!

SÅ SOM DU.

FUCK MENS. BEHÖVDE SÄGA DET. DU ÄR EN MENSVÄN I SITT ESSE. SÅ JAG SA DET TILL DIG. PUSS!

2011-04-10 @ 15:47:49 | http://adazalecka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Fettfläck:

Trackback