Bitc... eh, beach 2012 menar jag

Hörde att jag är bra på att uppdatera min blogg?!
Eh, japp, men okej, nu är jag här igen. Bloggslynan is back - med en ny baddräkt. Såklart liksom! Nytt år betyder ny baddräkt (även fast man egentligen inte har råd), och this years baby kommer från Monki. Var tvungen att trösta mig själv lite för att jag inte har något sommarjobb. Äsch, drar till Ibiza i sommar och festar sönder istället, vem behöver jobb och pengar liksom? Pfft.



NEJ MEN, vill ha sommar så mycket nu att jag dör lite inombords. En förjävlig längtan blandad med "har inget jobb"-ångest. Får panta burkar och klippa gräsmattor för att klara mig. Hultsfred är ju i alla fall bokat och klart, och fa-a-a-a-aaan vad najs det kommer vara. Orkar inte vänta mer. Men fan, det är inte långt kvar nu. Lite mer än en månad bara. Lite mer än en månad?! Det är ju fan sjukt. Tjena liksom.

Och - jag är ingen vampyr som många av er tror, bara för att jag har en tendens att klaga på solen. Jag vill bara inte ha den i mina jävla ÖGON när jag inte har några glajjor att skydda mig med. Sol på sommaren vill jag självklart ha - när jag har solskydd 100 på mig. Så,
BRING IT ON BITCH, BARA! AH KÄN HÄNDÖL ITT!


Beach 2011 & 2010


(obs! måste försöka svära mindre)