Min dagbok, den blev stulen. De skrattar åt mig nu.

Och hur du ser på mig
Stämmer ganska bra
Med hur jag ser på mig

Kära blogg, idag kom jag hem kvart över elsa för att... ursäkta, kvart över elsa? Vad tusan skriver jag nu? Förlåt mig, den är inte kvart över elsa, utan kvart över elva. Men är jag go? Den är ju inte kvart över elva nu, den var kvart över elva. Så, bra, duktigt. Jag är trött.

Jag kom hur som helst hem kvart över elva för att jag bara hade en lektion idag. Jag har inte gjort något vettigt alls förutom att jag dammsög mitt rum lite sådär halvnoga precis när jag kom hem. Råkade dammsuga upp min strumpa och fattade verkligen ingenting. Lyckades i alla fall få ut den och låtsades som ingenting.

HUR SOM HELST så fick jag ett samtal igår och blev meddelad om att jag fått feriejobb som jag skickade in ansökningar om och det känns JÄVLIGT skönt att tjäna lite pengar i sommar i alla fall. 75kr/h i tre veckor på Folktandvården, HALLELUJAH!


Apa? Det här var när det var varmt för någon vecka sen. Idag var det inte varmt. Det snöade igår.
(fyttikattarackafucka vilket tråkigt inlägg, tja)


Fettfläckar
M E G A PI X L A R / marcus

äckel. vill också ha jobb.

2011-05-04 @ 19:13:06 | http://megapixlar.blogg.se/
sofia

åh vapnet. seriöst. jag lyssnade på den hela bussresan till skavsta när vi skulle åka till rom i nian. har haft den som väckarsignal hela gymnasiet tills min mobil dog. seriöst bästa låten.

2011-05-04 @ 22:29:15 | http://grundval.blogspot.com
sofia

ALLTSÅ

2011-05-04 @ 22:29:58 | http://grundval.blogspot.com
Elvira

åh jag vill också börja skriva dagbok igen. du kan ge mig en dagbok i födelsedagspresent. jag tror man mår bra av att skriva ner saker.

2011-05-05 @ 11:21:17 | http://gleq.blogg.se/
nilla

sötis

2011-05-05 @ 15:56:49 | http://geniusnextdoor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Fettfläck:

Trackback